onsdag 4 juli 2012

Dip dye

Jag är oftast väldigt feg när det kommer till håret. Vågar inte ta ut svängarna för mycket för "Tänk om det inte blir bra", "Tänk om jag inte passar i det". Men ändå är jag alltid sugen på förändring, himla tråkigt att se lika ut jämt. Eftersom jag bestämt mig för att spara ut håret så var det inte ett alternativ att klippa någon kul frisyr.

Det hängde alltså på färgen.

Gillar att ha brunt hår, vill inte ha någon annan färg. Slingor, färgat underhår osv. Jag har haft det förr. En snygg bred slinga eller något liknande hade varit kul. Så kom jag på att en "dip dye" som är på modet just nu kanske skulle kunna passa mig. Så, i födelsedagspresent (i förskott) fick jag färg och blev färgad av mamma. Tänkte att man inte vet hur det blir, men då är det väl bara att färga över i så fall. Men alltså, blev galet nöjd! Tycker det blev himla snyggt och så är det så kul med något nytt.

Sen att få det på bild var visst svårare, men ett försök får ni här!

5 kommentarer:

 1. Det blev skitsnyggt!
  Jag känenr ungefär detsamma, vill inte färga hela håret eftersom jag är för lat för att hålla efter utväxt, så dip dye är perfekt!

  SvaraRadera
 2. Sååååååååååå snyggt!!!!! Nästa gång äre min tur att göra (när jag har tröttnat på min breda slinga, hehe) ;) Puss påre'!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör't, skulle bli siiitsnyggt!! Puss!

   Radera
 3. Mamman med nollkoll känner jag :/ dipdye? Aldrig hört men antar efter dina bilder att man doppar topparna? Snyggt iaf! :) grattis på födelsedagen också! (klockan är efter midnatt)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!