fredag 13 juli 2012

På banan igen

Äntligen.

Som jag har väntat på den där motivationen till att träna och äta nyttigt, den har varit som bortblåst i några veckor nu. Men nu så tror jag minsann den är åter. Det behövdes efter den här semestern vi var iväg på, Hej 2kg plus på vågen!

Har sett flera bloggare som utmanat sig själva i att göra plankan i x antal minuter varje dag. Mellan 10-12 verkar de köra. Jag tänkte som så att jag hänger på. 12 minuter plankan om dagen. Låter kanske inte så farligt. Men jag som brukar köra 4 minuter efter varje promenad eller joggingtur fick mig allt en utmaning. 12 minuter gjorda idag, utspritt på tre gånger. Morgon, efter lunch och på kvällen. Det känns. Och taggad blir jag.

Så taggad att jag till och med tog mig ut på en rejält powerwalk i kväll när solen äntligen lyste vackert. Med mig hade jag mina kompisar 'skorna med de runda sulorna' och 'gångstavarna'. Mycket bra.

Så nu undrar ju jag (precis som alla andra bloggare), vilka är med mig? 12 minuter om dagen. Woop woop!

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt bra utmaning! Jag och sambon kör en egen utmaning fram till vår semester, jag ska gå ner 2 kilo och 5 centimeter kring midjan. Så din utmaning passar mer än perfekt just nu! Jag antar den! Ska bara försöka hitta passande tider för det då jag numera arbetar igen...suck ;) kan ju inte stå 12 minuter rätt av heller. Hehe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow vad kul! Så hoppas jag du når ditt mål! :)

   Radera
 2. Jag antar också, när jag kommer hem :) eller jag kanske kan köra nångång hos svärmor i veckan också. Har faktist träningsskorna/klädena med så vi har bestämt, banne mig!, att vi ska gå ner iaf några kilon till innan dopet i augusti.. Ska försöka :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!