torsdag 19 juli 2012

Ont i foten

Idag är en sån där dag. En sån där jag-vill-inte-göra-någonting-bara-sitta-i-soffan-och-glo-dag. Inte särskilt kul alls, för det är ju såklart massor man behöver göra och W vill ju inte bara sitta i soffan. Fast just idag har han inte särskilt mycket emot det. Stackarn är väldigt seg och trött nu när han har ont i foten.

Han var nämligen på väg att ramla ner för en trappa i förrgår. Jag hann fånga honom i sista stund men det visade sig att han gjort sig illa. Kanske i knät, kanske i foten eller någon annanstans i benet. Han haltar, går liksom på tå på vänster fot och väljer ofta att krypa istället för att gå. Han som knappast krupit alls de senaste månaderna. Igår morse ville han inte ens gå, så fort han stod upp så bara grät han och ville att jag skulle bära honom. Vi åkte till akuten och de hittade inget fel då han inte visar att det gör ont någonstans när de klämmer igenom benet och foten. Röntga ville de inte göra "i onödan" eftersom de inte trodde att något skulle vara brutet. Men ont har han. Vi skulle avvakta två dagar men vi ser ingen förbättring så i morgon är det vi som besöker akuten igen.

Vad det skär i mammahjärtat när lillen staplar omkring på tå.

Och nu så ska vi fortsätta mumsa fruktmellis i soffan.

2 kommentarer:

 1. Stackarn!
  Och det är ju så hemskt när en ser att de har ont och en inte kan göra så mycket åt det, mer än att trösta och krama. Hoppas det går över tills imorgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lillen har fortfarande ont men det är mycket bättre så vi slipper en till tur till akuten! :)

   Radera

Lämna gärna ett avtryck här!