måndag 27 augusti 2012

De gamla jeansen

Provade ett par gamla jeans idag.

Kommer ihåg för sisådär ett år sedan, kanske lite mer. Det var ett tag efter förlossningen då jag äntligen kunde komma i de här byxorna. De var så tajta i midjan att det gjorde riktigt ont att ha dem på sig. Skavsår riktigt.

Så blev de efter ett tag lite stora och jag packade undan dem.

Nu packade jag upp dem igen, för att de tillsammans med flera andra par jeans ska åka ut på tradera. Tänkte då att jag kunde prova dem för att få se om det verkligen är så stor skillnad på mig som vissa vill påstå.

Alltså, de var jättestora!

4 kommentarer:

 1. Det är ju det jag sagt, du har blivit så himla smal... Helt fantastiskt va duktig du har varit och är... Du är så vacker och fin så det finns inte ord... Är så stolt över dig! Kramar mamma

  SvaraRadera
 2. Det är ju det jag sagt, du har blivit så himla smal... Helt fantastiskt va duktig du har varit och är... Du är så vacker och fin så det finns inte ord... Är så stolt över dig! Kramar mamma

  SvaraRadera
 3. Duktig du är! Jag sparade mina jeans som jag köpte precis innan jag gick ner mina 28kg det är lite kul att ta fram dem och prova dem ibland och känna sig lite stolt sådär i smyg :)

  SvaraRadera
 4. jäklar va du är duktig! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!