torsdag 2 augusti 2012

Resultat, man får resultat av sitt kämpande!

Idag tänkte jag att jag skulle utmana mig själv. Jag skulle satsa på distansen och försöka slå mitt rekord som var 6,5km. Det gick inte jättefort men jag sprang/joggade på. Gjorde upp en bana i huvudet och trots att det redan efter 3km kändes svintungt så pushade jag mig själv. Tänkte att det inte gör något att jag knappt orkar lyfta fötterna eller kände för att kräkas i värmen. Körde på. Jag bara skulle fixa det! Tänkte att det borde vara 7-8km, den sträckan. Minst 7 borde den ju vara. Hade blivit så besviken om jag kämpat på så om det inte hade varit tillräckligt långt. Så plockade jag upp ifånen när jag var hemma igen. 9km!! Det kan inte vara sant. Jag sprang nästan en hel mil utan att stanna upp en endaste sekund. G var mäkta stolt, precis som jag själv var över att jag verkligen fixade det.

Jag har aldrig någonsin varit så sådan "bra" form som jag är nu. Jag väger till och med mindre än jag gjorde när jag träffade G. Det var ju mitt nyårslöfte, att komma ner till den vikten. Vem kunde tro att det skulle hända nu, efter jag fått barn. Jag har kämpat många gånger innan. Jag har gått ner 37,5 kg sedan förlossningen, och hela 16,5 kg från vikten jag hade då jag blev gravid. Helt sjukt! Tänk vilken piggare mamma jag kan vara!

Efteråt tog jag en dusch och stekte nyttiga pannkakor med mycket protein i åt mig och lille W. Men knäna tog lite stryk. Trots knäskydd så fick jag ont nu när jag sprang så långt. Men det var det värt!

Mvh
Världsnöjd_och_stolt_88

6 kommentarer:

 1. Du är så fantastiskt duktig, är så stolt och imponerad, vilken tjej, vilken bragd du gjort, helt fantastiskt och du är och har alltid varit så otroligt vacker... Snacka om karaktär... Var stolt över dig själv fantastiska kvinna! <3 Kramar från en stolt mor

  SvaraRadera
 2. Hjälp vad duktig du är Maria! Vilken envishet, jag hade gett upp tidigare. Imponerad!!! :)

  SvaraRadera
 3. Du är skiitduktig Maria! Visst är det härligt. Man känner sig så jävla bra:) och det är man ju!

  Shepup är jättebra, kanske inte något man orkar hålla på med (räkna alla kalorier) hur länge som helst. Men det ger ju en uppskattning!

  Ja typiskt att träningskorten ska kosta en del:P Men det är ju värt det. Skämde bort mig själv rätt ordentligt med ett kort på SATS... Och det var väl precis att ekonomin tillät. Men jag kan typ inte leva utan ett bra gym! Hehe

  Följer dig med, föresten:)

  kram!

  SvaraRadera
 4. Bra gjort, Maria! Sträck på dig och var stolt, det är du väl un't! :) Vi hörs och ses, kramar

  SvaraRadera
 5. Fy sjutton va bra kämpat! Det är konstig känsla det där att ha gjort något själv och vara stolt över det. Det är även konstigt att så mycket av prestationen ligger på det mentala. Imponerande jobb Maria!

  SvaraRadera
 6. Oj, grattis att du klarade det! Jätte imponerande!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!