onsdag 11 april 2012

11 månader

Nu har det ju egentligen gått en hel vecka sedan lille W blev 11 månader, så jag skriver lite i efterhand.

Under den gångna månaden har du lärt dig så mycket! Du har blivit mer "med", du förstår massor av ord och ber man dig leta efter exempelvis grisen så går du omkring och letar till du hittar den. Du har börjar "prata" mycket mer, du babblar på i olika tonhöjd och det låter precis som att du pratar, fast på ditt eget språk. Du säger "Dä" och pekar på saker. Ibland låter det även som att du säger "Titta". Du har numer 8 tänder, men hade egentligen 7 på dagen du blev 11 månader. Du har blivit en riktig liten goskille och pussas och kramas mer än gärna. Du har även blivit riktigt bra kompis med din kaninsnuttis, den brukar du bära med sig överallt och kramas med emellanåt. Du har blivit väldigt mammig och så fort du ser mig så börjar du gråta för att få komma till mig.

Det största som hänt den här månaden är att du tagit dina första steg och lärt dig gå. På bara ett par veckor avancerade du från att lyfta på foten när du står utan stöd till att gå flera meter i taget och resa dig upp utan stöd. Du kan numer gå, sätta dig på huk och plocka upp något för att sedan resa dig upp och gå vidare. Mamma och pappa är så stolta så det inte finns ord för att beskriva!

Och du har säkert lärt dig massor av fler saker som jag inte kommer på precis nu..

Stor puss och kram till dig mitt älskade lilla hjärta!


8 kommentarer:

 1. "stora" killen! Vad mysigt att höra om hans utveckling! Att det kan hända så mycket på så kort tid som en månad..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det händer verkligen mycket hela tiden då de är så små! Snart får du se själv! ;)

   Radera
 2. Vad mycket han kan! Elly reser sig upp väldigt bra, står länge och kan ta upp saker från golvet medan hon står, men hon har bara tagit två steg åt gången än så länge, men jag tror det lossnar när som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så häftigt, vad de lär sig! Snart promenerar Elly omkring hos er, det går ju så fort när de väl kommer på hur det fungerar! :)

   Radera
 3. Och grattis i efterskott lille W!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!