fredag 27 april 2012

Mer skit

Något mer som är himla skit, det är det här: Jag hade planerat så bra att jag skulle läsa någon kurs i sommar för att spara på föräldradagarna. Gustav ska ju jobba och W börjar inte förskola förrän till hösten så jag kan ju inte också jobba. Det är nog dessutom inte det lättaste att hitta så många sommarjobb nu. Och så missade jag såklart att söka kurserna i tid, och nu nu har jag fått antagningsbeskedet. Reservplats himla 782, 655 och 140. Ski-i-it också! Jag som tänkte optimistiskt att de nog hade massor av platser på distanskurser under sommaren..

4 kommentarer:

 1. Skit också!
  Men du, det är säkert en jävla massa människor som bara söker för skojs skull och sedan inte läser kurserna, särskilt till sommaren!

  SvaraRadera
 2. Åh vad surt!! Så var det för mig förra sommaren, sökte försent och fick reservplats. I år kom jag dock ihåg att skicka in ansökan SISTA dagen. Känns som ett bra sätt att dra ut på de sista föräldradagarna annars.. Vad stor han har blivit eran lilla kille!! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har också sökt en kurs till sommaren (försent såklart!) Och fick svar igår att jag stod som 1498 reserv.. så jag får nog tänka om jag också :) /Ida

  SvaraRadera
 4. Jag har också sökt en kurs till sommaren (försent såklart!) Och fick svar igår att jag stod som 1498 reserv.. så jag får nog tänka om jag också :) /Ida

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!