onsdag 25 april 2012

"Städa"

Vi har nyligen börjat med en ny rutin här hemma, eller snarare byggt på den kvällsrutin vi redan har. Ett tag innan kvällsgröten har vi börjat med att städa ihop lillemans alla leksaker tillsammans. Vi slår på lite avslappningsmusik och plockar ihop leksakerna som finns utspridda överallt. Vi tänker att det passar bra som nedvarvning innan gröt och sova, samt att det kan vara bra att W får lära sig att man inte bara sprider ut leksakerna utan plockar även ihop dem när man är klar (för dagen). Sen är det ju himla skönt för oss vuxna att ha det avklarat redan innan vi lägger honom.
Ja, i alla fall. Hittills går det lite sisådär. Vi plockar ihop grejerna i hans backar och W står redo bredvid och slänger ut allt (han kommer nog snart på hur det hela går till). Idag hade han en lite extra skön stil! ;)

1 kommentar:

  1. Vi gör också så, som en markering att det är kväll. Eller försöker, för Elly stökar bara till när vi städar :)

    Ang Instagram: Använd # framför ord som Kid, Baby, flower, food eller lite vad som helst. Kolla vad andra taggar, eller hitta på egna! Jag brukar använda #kidstagram, #lunch, #foodporn, #tattoo t ex.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!