måndag 2 april 2012

Om att inte längre bo i en svinstia

Vilken bra grej det där det här med att 'bara' vara mammaledig. Hela huset är så rent och fint att jag knappt vet vad jag ska göra under tiden William sover. Det är en himla skön känsla att kunna gå runt i ett städat hem där man slipper trampa in smulor under strumporna så fort man rör sig i köksregionen, där dammråttorna inte flyger omkring då man drar igen en dörr på övervåningen eller där dammet ligger som små grå tussar på den vita tvbänken. Det är ganska fantastiskt att ha dammtorkat, rena golv (ja vi kan väl räkna bort köket på en gång då iofs), fint på diskbänken och rena toaletter. Och tulpaner i vaser, inte att förglömma! Jag menar det var länge sedan vi hade det så här rent hemma. Vi levde verkligen i en svinstia under tiden jag pluggade. Mammaledighet och tid att ta hand om hemmet igen, du är så välkommen!

Sen att vår lille buse blivit mycket bättre på att leka själv är otroligt tacksamt. För vilken skillnad det blir!

5 kommentarer:

 1. Men det är ju såååå trååååkigt att städa. Fast såååå skööööönt att ha det rent och snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant! Det är ju faktiskt värt mödan..

   Radera
  2. Kan hålla med Tina :P

   Radera
 2. Men va? Menar du att det är det man ska göra alltså, städa, när man är mammaledig? Jag har nog missuppfattat det hela. Humpf..
  *Tittar mig omkring bland allsköns dammråttor.*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej, absolut inte. Man ska göra en massa kul grejer ju. Men städa det är ju en sådan grej man aldrig riktigt kommer undan och det känns som världens lyx att faktiskt ha tid att röja undan. För fy bubblan vad jobbigt det va att bo i världens gris-hål!

   Radera

Lämna gärna ett avtryck här!