måndag 5 mars 2012

10 månader

Igår blev lille W 10 månader. Bara 2 månader kvar till han blir ett år. Jag förstår inte alls var tiden tagit vägen? Fort går det och han blir mer och mer sin egen person med sin vilja, sitt sätt och sitt utseende. Jag förundras varje dag över hur stor han blivit!

Månadens roligaste har varit att öppna och stänga dörrar och skåpluckor. Han går fram och tillbaka med dörren och så fort han sätter igång börjar folk att "Oja" sig för att han ska klämma fingrarna. Men det är något han inte gör, det har hänt ett par gånger bara. Han är riktigt bra på att stanna upp dörren eller skåpluckan och flytta på handen innan den stängs.
Annars har han blivit väldigt stadig och står ofta utan att hålla i sig, det blir längre och längre stunder. Ibland sätter han sig även på huk eller reser sig upp utan att hålla i sig. Duktiga killen!


Den här månaden känns det egentligen som att han mest har utvecklat och avancerat de färdigheter han redan kan. Det slår mig ofta att han är stor nu, snart ska han gå på förskolan, snart kan han prata och gå. Hej och hå, jag hänger inte alls med! :)

6 kommentarer:

 1. Ja tänk så fort det går! Dröjer inte länge tills Junie kryper omkring här hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, verkligen! Snart har du en snabb en där hemma! ;)

   Radera
 2. Grattis till W! Tänkte lite på honom igår, de har ju samma dag i månaden våra små :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Det är ju himla häftigt det faktiskt! :)

   Radera
 3. Grattis! Och oj, vad mycket han kan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack säger han! :) Ja, nog går det framåt allt!

   Radera

Lämna gärna ett avtryck här!