måndag 19 mars 2012

För jo, bebisar kan också misshandla

Ja ta förmiddagen idag till exempel. Först dunkade lille W ner huvudet rakt på mitt ansikte så jag spräckte ögonbrynet, sedan dunkade han huvudet mot mitt ansikte igen lite senare och gav mig en fläskläpp. Ok så farligt var det inte, men det kändes så. Man är liksom inte alltid beredd när han tänker dunka ner huvudet mot en för att gosa. Jag fick i alla fall ont i ögonbrynet och ett litet jack på insidan av läppen. Förövrigt gillar han att slåss med fjärrkontrollen som ju inte är så där väldans skönt. Då säger mamma "Nej William, man får inte slåss!". Han svarar genom att le och viftar sedan vidare..

4 kommentarer:

 1. Aj aj! Elly drämde sitt huvud i min haka igår så jag bet sönder läppen. Och hon älskar att slänga fjärrkontrollen på min fot, just på den där ömma kärringknölen!

  SvaraRadera
 2. Aj, ja ibland är de riktigt våldsamma de små! Nico brukar väcka mig på morgonen genom att nypa tag i min hals samtidigt som hon skriker rakt ut av glädje och drar av kung och fosterland i skinnet. Alternativt siktar hon in sig på håret istället. Får ändå medge att det är effektivt..

  SvaraRadera
 3. Haha AJ! Ja fy så de kan misshandlas ibland. Junie har börjat slänga sig bakåt när man inte är beredd. Även slänga upp en knytnäve i ansiktet och rivas!

  SvaraRadera
 4. Det låter som ni har en liten huligan därhemma, Maria... Kanske dags att ladda upp med "första hjälpen kit" för er vuxna också?! ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!