lördag 3 mars 2012

Kultur i februari?

Tänkte att jag slår på stort och göra denna lista över februari månad också!

Då kör vi då!

Bästa låten: Loreens bidrag i Melodifestivalen, Euphoria. I love it! Hennes röst är ju fantastisk!

Bästa nya album: Jag tror jag plockar bort den här frågan från listan, jag menar, jag har ju ändå aldrig någon koll på sådant..

Låten jag lyssnat mest på: Ja det har blivit mycket Euphoria de senaste dagarna. Annars lyssnar vi mycket på den silvriga Barnkammarboken.

Böcker jag läst: Fortfarande bara kurslitteratur. Små barns matematik från NCM, Tanke - Visa - Språk av Berit Uddén osv. Inte riktigt lika roliga böcker under den här månaden.

Bästa boken: Vet inte om jag skulle kalla någon av dem bra. Små barns matematik är iofs intressant och man får många konkreta tips på att arbeta med matematik med barn i förskolan. Men nja, det var andra gången jag läste den och det var liksom inte lika intressant då.

Månadens blogg: Jag har inte kikat in på några nya bloggar under den här månaden, så jag tar en gammal goding då: Lisa. Hon skriver alltid så mycket charmigt, roligt och tänkvärt!

Övrigt bloggande: Nu när det blivit så härligt väder ute så har vi också varit ute mycket, så många utomhusbilder har det blivit!

Tv: Inte så mycket TV alls faktiskt, det har stått på lite barnfilmer i bakgrunden när vi lekt ibland bara..

Film: I vanlig ordning är det serier som tittats på här hemma, som Greys Anatomi, Castle och Sherlook Holmes (den gillar jag skarpt!).

1 kommentar:

  1. Men åh, tack fina du! Vad glad jag blir!
    Jag ska också ta tag i den där kulturlistan, men jag inser att jag inte har mycket att komma med, tror vi sett en film på en hel månad, och jag är fortfarande på samma bokserie som sist. Haha

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!