söndag 11 mars 2012

#18 Travel


Att vara ute och resa är något helt fantastiskt.
En av de häftigaste upplevelserna jag varit med om var när vi åkte till Afrika tillsammans med Gustavs familj. Halva tiden bodde vi i ett camp ute på savannen då vi var ute på safari mest hela dagarna förutom då vi åt god mat, badade i poolen och solade. Så häftigt. Vi såg så mycket häftiga djur på riktigt nära håll och jag vet inte hur många tusen foton vi tog! Det läskigaste var nog den gången vi befann oss 3 meter ifrån en stor lejonhane som låg och rullade i gräset. Eller den gången vi fastnade med bilen i leran bara ett par meter ifrån en buske där en leopard satt tillsammans med sitt byte, då andra bilar som var ute på safari fick hjälpa till att dra oss upp, då vår guide och chaufför såg livrädd ut då han var tvungen att kliva ur bilen för att fästa repet. Eller den gången vi var ute på walking safari och sprang på en ensam elefanthane och fick springa så ljudlöst som möjligt åt andra hållet för att han inte skulle upptäcka oss. Eller kanske den gången vi hade kiss paus i ett buskage och hörde ett hemskt ljud och med skräck i ögonen kissade så fort vi kunde eftersom vi trodde ett djur var på väg mot oss. Det var i själva verket en flodhäst nere i floden nedanför. Haha! Ja det var så häftigt så det går inte att beskriva!
Andra delen av resan bodde vi vid havet på ett fint hotell där vi ägnade dagarna åt sol och bad. Det var en himla fin resa!

Just den här bilden togs när vi var ute på morning safari och tittade ut över den häftiga naturen medan solen gick upp.

6 kommentarer:

 1. Wow, vilket äventyr det måste ha varit!

  SvaraRadera
 2. Wow, alltså bilden! Sjukt snygg. Känns helt overkligt att man verkligen lyckas ta ett sånt foto. Du borde vara med i nån fototävling med den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad snäll du är! Ja den var faktiskt himla fin. haha. Är man i den naturen så kan man ta måånga vackra bilder! :D

   Radera
 3. WOW. Vilken häftig resa! Jag har planer på att dra med Rosa Bussarna till Afrika någongång i mitt liv. Fast det får bli i framtiden. Nu är det Indien som gäller för nästa långresa=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det, det var riktigt häfigt!!

   Radera

Lämna gärna ett avtryck här!