söndag 4 mars 2012

Dagens tråkigaste

Att på söndags eftermiddagen upptäcka följande:

1. Att vi ska ha litteraturseminarium på en bok jag inte ens läst halvvägs igenom, en sådan bok som är så krånglig och svår att förstå att man måste läsa om varje mening minst två gånger. Att den även är så tråkig att ögonen nästan faller ihop varje gång man öppnar den gör det inte bättre.
2. Läser för fulla muggar och upptäcker plötsligt att läraren i fredags lagt upp en massa frågeställningar för boken som man ska ha svarat på inför seminariet. I fredags?! Hej helgjobb, eller vaddå? Visade sig att många fler hade missat dem totalt.

Ja, sen var det bara att lägga manken till. Läsa, försöka svara på frågeställningar, fråga Gustav om hjälp som förstår just den teorin bättre än mig. Jag menar en massa snack om hjärnan hit och dit, om olika signaler, höger och vänster hjärnhalva och musikens betydelse, och om hur hjärnan fungerar när det gäller musik. Inte min grej, men tydligen Gustavs som både kan musik rätt bra och anatomi. När det däremot kom till hur man kan använda musik i förskolan, ja då blev det mitt ämne och G försvann illa kvickt! :)

Nu, nu är det äntligen klart och jag ska gå och sooova!

4 kommentarer:

 1. Åh nej så himla trist! Skönt att du blev klar iallafall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var skönt att det gick vägen till slut i alla fall. :)

   Radera
 2. Men vad tråkigt att få söndagen förstörd sådär. Skönt att du är klart nu i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, huvudsaken det ordnade sig till slut! :)

   Radera

Lämna gärna ett avtryck här!