söndag 18 mars 2012

Vår snyggt!

Britt har tagit in ett nytt märke till salongen, nämligen Capri Collection. Man kan ju inte annat än älska kläderna. De har bra kvalité, är fantastiskt snygga med olika stilar och så är det bra pris också. Jag menar bara ett par jeans för 299:-!? Himla bra!

Här är lite kläder som jag införskaffat, och jag är så nöjd med varenda plagg!

Och så lite mer inspiration från vårens mode!

Klicka in och kolla runt vet jag!

10 kommentarer:

  1. Den där virkade västen skulle jag inte tacka nej till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej den är så jäkla snygg! Himla glad att det finns en i min ägo! ;)

      Radera
  2. Åh, den där rödrutiga blev jag lite sugen på :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är jättefin och så himla skön! Kommer bli underbar i sommar!

      Radera
  3. Man blev ju helt galen av att gå in där. Vill ha allt...suck. Undrar om jag verkligen måste gå till tandläkaren denna månad ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är väldigt lätt att bli galen av dessa kläder alltså! Jag har ju turen att få klämma och känna på dem i verkligheten också i butiken! :)

      Radera
  4. Jag älskar den röd och vitrutiga klänningen, en typisk Lisa-klänning är det. Och den där leopardmönstrade med dragkedja i samma modell. Möcket snygg! Dock misstänker jag att det är en sån där dum modell som är för tight över brösten och sen alldeles för vid så jag ser gravid ut. Min kropp alltså, inte helt lätt att hitta kläder. Haha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket, mycket snygg är vad den är! Himla skönt utan åtsittande om magen. :) Ja den leopardmönstrade är riktigt snygg! För mig är den alldeles lagom tajt över brösten (jag som ofta har problem med att det blir för tajt) så hänger den bara lite fint och avslappnat över magen sen! :)

      Radera
  5. Åh vad mycket fint =))
    Skulle verkligen behöva uppdatera min garderob! Men jag antar att det får vänta tills man har en liten bättre inkomst än mammapengen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns så mycket! Jo, jag har påbörjat min uppdatering så smått.. ;)

      Radera

Lämna gärna ett avtryck här!