onsdag 22 februari 2012

Vad har nu lille W sysslat med på sista tiden?


En kväll kom mormor med en present åt William, hon hade köpt jumbokritor. Medan jag gjorde i ordning Ws kvällsgröt passade de på att rita tillsammans. Eller, ja ritandet stod nog mormor för, några streck fick lilleman dock ned. Han hade istället fullt upp med att undersöka kritorna. Den svarta var intressant, den släppte han inte ifrån sig. Och den röda, den hade man ju gärna smakat på. Synd på den "dumma" nappen som satt i vägen!


Idag grejade han på med sina leksaker i leklådan. Det är inte det allra lättaste att nå de små grejerna på botten.


Lite längre kan man nå om man står på tå! Hej du lilla söta blöjrumpa! :)


På kvällen kom pappa hem med ett paket. Som var till honom själv. W tyckte det var väldigt spännande att öppna det tillsammans med pappa. Efteråt lekte han med kartongen och skyddspappret som låg däri både länge och väl.


Det var väldigt intressant. Städningen lämnades dock åt mamman..

Ja men några små glimtar!

2 kommentarer:

  1. Vilken otroligt fin låda för W´s leksaker! Får man fråga var ni köpt/fått den ifrån? T behöver också en Sveriges fulaste skål med blommor på ;) som hon för övrigt tycker är världens finaste, haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är jättefin! W fick den i julklapp av sin farmor. Hon beställde den på en sida på nätet. Man kan få massor av möbler och grejer som matchar varandra. Och så får man välja text och tryck själv (det är handmålat). Får fråga henne vad sidan hette! :)

      Radera

Lämna gärna ett avtryck här!