lördag 4 februari 2012

9 månader

Idag fyller vår lille buse 9 månader. Jag fick precis en släng av "Gu-vad-stor-han-har-blivit,snart-fyller-han-ju-ett-år!"-känsla, för hej och hå vad fort det går!

Den här månaden har lille W tränat upp sina krypningsskills. Han är snabb som en vessla där han dundrar fram över golvet när han fått syn på något. Han reser sig också, mot precis allt! Det spelar ingen roll om det är högt eller lågt, ostadigt eller stadigt, om det finns något att hålla sig i eller ej. Nej, för han lyckas alltid! Han kan också sätta sig på huk för att ta upp något från golvet, och sätta sig ner på golvet för att krypa vidare. Han går längs möbler och med lära-gå-vagnen, han är även väldigt duktig på att gå när han håller någon i händerna.

Han vet var lampan är, han klappar händerna, vinkar och gör "Give-me-five". Åh vår lille skrutt kan så himmelens mycket nu!

Han vet också precis vad "Aj, aj" betyder och visar verkligen sitt missnöje om man säger det åt honom. Ibland sätter han sig på golvet och gråter sitt allra värsta, ibland gör han ett litet klag-ljug men allt som oftast skäller han ut oss ordentligt och riktigt blänger på oss om vi säger de hemska heeemska orden. Ja, den här lille killen vet vad han vill och säger verkligen ifrån när han ogillar något.





Att jag radar upp såhär precis vad William kan, det beror mest på att det är så kul att ha det nedskrivet någonstans så att man kan komma ihåg! :)

4 kommentarer:

Lämna gärna ett avtryck här!