onsdag 1 juni 2011

4 veckor

Idag blev vår älskade prins hela 4 veckor gammal och idag har vi invigt mammas babysitter. William älskade den och satt länge och väl och kikade sig omkring och sprattlade med hela kroppen så babysittern gungade. Vi fick låna med oss den hem och han har varit lika nöjd då! Nu på kvällen kom underbara Zara och Jonas till oss på middag. Jag ammade lillen innan vi skulle äta och satte honom sedan i babysittern bredvid köksbordet medan vi åt. Där satt han så nöjd hela middagen och tittade runt, sög på nappen och gjorde små läten. Underbara lilla älskling, tänk att det blev så mycket roligare att vara själv när man fick sitta i babysittern istället för att ligga i vagnens liggdel.

Vår lilla pojke blir så stor och det känns som att det händer något nytt varje dag! Han är så underbart söt när han ler, den senaste veckan har han börjat le mot oss när vi pratar och gullar med honom och det blir mer och mer för varje dag. När han ler så ler han verkligen med hela ansiktet och ögonen bara glittrar! Man själv blir så lycklig att man nästan börjar gråta. Det är verkligen en liten godbit till son vi har, mammas älskling!

Lilleman ligger i sin säng och sover och nu ska jag göra detsamma, det är bäst vi vilar lite för imorgon blir det premiärturen till IKEA tillsammans med Williams mormor och morfar! :)

Nattinatt!

/Maria - iphone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck här!