måndag 23 maj 2011

Busbebis!

Haha vad mysigt det är när lillen får mer uttryck, rör sig mer och låter mer. Ibland är han alldeles busig när vi ammar, när han egentligen inte är så hungrig längre ligger han gärna kvar och snuttar lite, eller bara ligger vid bröstet och sover. Tokigast är när han legat och sovit ett tag, vaknar till med ett ryck, flåsar med öppen mun och letar efter bröstet, tar bröstet, trycker in huvudet i det så långt det går och sedan håller på att kräkas upp det! Haha, ibland när han gör sådana tokiga saker håller jag nästan på att skratta ihjäl mig. Taskiga mamma! ;)

Nu har vi nyss kommit in från en riktig långpromenad, i 50 minuter var vi ute i alla fall, skönt! Lilleman sov så gott i vagnen hela vägen! :)

/Maria - iphone

1 kommentar:

  1. Så där gör min Malin med ibland... Det ser superkul ut... Jag minns de första veckorna när vi kommit hem... O man somnade med Malin på bröstet... För det gick inte på annat sätt... Då kunde man vakna på natten av att nån liksom en hackspett dunkade ansiktet med öppen mun över bröstkorgen för att hitta mat... Självständig från början... ;)

    Mysigt låter det som ni har iaf...

    Stor Kram

    / Åse

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!