onsdag 26 oktober 2011

Busen!

William låg i babygymmet och busade medan jag satt i soffan och åt frukost. Så hörde jag hur han gjorde sitt busflås mer och mer, helt superbusig och så kände jag helt plötsligt hur han låg och sprattlade vi mina fötter. Busen hade förflyttat sig på rygg från babygymmet och in under vardagsrumsbordet. Där låg han och var helt upprymd över att det var något ovanför honom, så han låg där och sprattlade, flåsade och tittade upp under bordet. Haha.


Hans sätt att förflytta sig på rygg är att han lyfter upp sig på hälarna och axlarna så hela ryggen, rumpan och benen lyfter från backen. Det här är något han har kört hårt med på sista tiden. Särskilt när man ska ta på honom kläder, lite i protest så där.. :)


/Maria - iphone

2 kommentarer:

  1. Hihi, den där stilen har Nico också börjat med. Ser för himla roligt ut. Tänker att rätt vad det är så flyger hon nog upp på fötter. Gulligt att ha ett riktigt busflås!

    SvaraRadera
  2. Haha ja det är himlans sött!! Jo, William har ett riktigt busflås som han kört med ända sedan han var riktigt liten! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!