fredag 28 oktober 2011

Storshopping

Igår var vi till stan för projekt fylla på i Williams garderob. Om vi fyllde på? Jajamensan, och jag är så nöjd. Vi shoppade kläder i storlek 80 eftersom vi endast hade ett par byxor och en body i den storleken vilka William hade på sig här om dagen. Ja, de var för stora, men inte så stora att William inte kunde använda dem. Därför kändes det bättre att fylla på med lite för stora kläder än att köpa storlek 74 som William antagligen växer ur snart. Samt att vi kan använda endel av 80 kläderna redan nu om det behövs. Det blir nämligen väldigt kladdigt nu när William äter mat så vi byter oftast kläder 1-2 gånger om dagen, så lite ombyten är bra att ha! :)

Från H&M:


Från Lindex:


Från Kappahl:


Vi försökte använda så många erbjudanden som möjligt. Det slutade på 800:-, men för det fick vi massor av kläder. Massor som i 6 bodys, 3 tröjor, 2 par byxor, 2 pyjamas, en dregglis och 6 par strumpor!

Det blev även en katten Gustav tröja i storlek 86. Gustav tyckte William skulle ha en sådan och så var de ju på rea också! :)


/Maria - iphone

3 kommentarer:

  1. Åh, vad kul att storshoppa babykläder! jag ska köpa lite nytt till Elly imorgon, det behövs en hel del i 74-80 nämligen.

    SvaraRadera
  2. Ja det var liksom lite extra roligt att shoppa själv. Vi får så ofta kläder så det var lite kul att få välja ut dem helt själv! :)

    SvaraRadera
  3. Hihi Jag shoppar också kläder i storlek 80 just nu. Tänk vad olika det är med barn och vilka storlekar dom har! :) Det är ju helt perfekt att storshoppa lite nu när det är så mycket rea, då behöver det inte bli så dyrt med mycket kläder! Toppen!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!