tisdag 8 november 2011

Gåstol, bus och bajs

Lille Willebus lekte i sin gåstol. Han är inte så bra på att ta sig framåt ännu, men backa, det kan han! Denna gången backade han ändå mot barbordet, till det tog stopp. Så hörde man hur det började prassla. För då hade han ju hamnat bredvid en kasse med kläder och började plocka ur plagg efter plagg för inspektion. Så lät det "braak" i blöjan och det visade sig vara bajs överallt, det hade läckt ut från alla håll. Bajs överallt(!!) som blev upptorkat och en stressad mamma och pappa (som blev lite griniga på varandra) senare så var bebisen ren och fin och så ett "förlåt för att jag blev så sur" så var det frid och fröjd igen! :)


/Maria - iphone

2 kommentarer:

  1. Alltså, när det blir såna där bajsfester är det nästan lättare om mannen inte är hemma när det händer, för då är det liksom bara att gilla läget och ta hand om skiten själv, sucka lite och oja sig. Men om det händer när mannen är hemma så blir det ofta lite kinkigt, man vet inte var man ska börja, vem som ska göra vad osv. Hm, vi får nog öva på vårt samarbete när det gäller just bajsfester.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig precis! Det går nästan bättre att sköta allt själv, då man tar ett steg i taget. Istället för två som nästan springer över varandra.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!