söndag 4 december 2011

7 månader

Idag, så här på andra advent fyller William 7 månader. Den här sista månaden har verkligen bara svischat förbi och det har hänt väldigt mycket!
W sitter jättestadigt och ramlar väldigt sällan omkull. Han kan komma ner på mage från sittande och han är på god väg och tränar på att sätta sig upp från liggande. Han står länge och väl och leker vid något, han kan även släppa ena handen och hålla balansen. Han går om man håller honom i händerna. Han har precis börjat göra "klappa händerna rörelsen" och lekt Titt-ut genom att själv titta bort och sedan tillbaka. Han lägger huvudet på sne och skakar på det. Han pratar massor nu, det låter Dadada, bababa, duvduv och massor mer, otroligt mysigt att lyssna på! Han kan nästan komma upp i krypställning själv, han rullar massor från mage till rygg. Han ser små saker, små detaljer och kan pilla på dem länge och väl. Han pussas massor, gärna hårda pussar med tillhörande "klämma ihop kinden med handen", och inte bara på munnen utan hela ansiktet går bra! Han ammar fortfarande till största del men äter lite mer under dagtid nu. En till söt grej han gör är att liksom fnysa samtidigt som han rynkar på näsan och ler, oftast med mat i munnen, dundersött!
Ja, hej och hå vad det händer grejer! Jag fick säkerligen inte med allt här men detta var vad mitt trötta huvud kunde komma på nu.


Grattis till min fina kille på 7 månaders dagen!

/Maria - iphone

3 kommentarer:

  1. Grattis grattis!

    Ja puh, nu verkar det vara över, skönt det! Han har aldrig varit såhär sjuk innan.

    SvaraRadera
  2. Åh, grattis till plutten! Tänk att våra små, små bäbisar är så stora!

    SvaraRadera
  3. Frida: Tack!!

    Fifi: Tack! Ja, tänka sig! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!