torsdag 22 december 2011

För 2 år sedan

Thailand - Koh Chang - Koh Maak - Bangkok - 2009


Befann vi oss på en fantastisk semester i paradiset. Vi fotade underbara miljöer och djur, vi badade och solade, vi red på elefanter, vi besökte vattenfall, vi snorklade, reste runt, shoppade och hade det helt underbart tillsammans.

En kväll, den 21 december, satt vi på altanen utanför vår bungalow precis nere vid havet och lyssnade på vågorna samtidigt som vi sörplade på en varsin drink. Vi pratade om hur fantastisk resan var och hur vi någonsin skulle kunna toppa den då vi ska på bröllopsresa. Gustav reste sig och sa "På tal om bröllopsresa", tog fram en ring, gick ner på ett knä och friade till mig. Åh, det där lyckoruset som for genom kroppen alltså. Det var på riktigt, han gick ner på knä, han överraskade mig. Det var helt galet! Resan blev till en riktig kärlekssemester.


/Maria - iphone

2 kommentarer:

  1. Glömmer aldrig det där telefonsamtalet från Thailand, när du ringde och talade om att Gustav gått ner på knä och friat <3 Är så glad och lycklig för er båda och nu är ni en underbar liten familj med världens sötaste lille son, William den godingen <3 Puss på er alla tre!!! Mamma, Svärmor, Mormor

    SvaraRadera
  2. Gud, vilket roligt sätt att fria på, så fint!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!