onsdag 7 december 2011

Halleluja-moment!










Så kom snön och julkänslorna med den! Idag ska jag fortsätta slå in julklappar och så tror jag faktiskt att Gustav får leta reda på julgranen på vinden. Pepp-pepp!

/Maria - iphone

5 kommentarer:

  1. Härligt! Jag kom iväg och köpte några klappar igår, då fick jag också en släng av den där riktiga julkänslan. oOh visst föll det några snöflingor imorse, Milo blev förrvirrad först och utbrast "näe regn" och jag förklarade att det ju var snö, då blev han jätteglad!

    SvaraRadera
  2. Åh, underbart! Här är det inte många snöfligor kvar, men vi ska göra julgodis om en stund och då kommer förhoppningsvis julstämingen hit!

    SvaraRadera
  3. Åh vad mysigt! Kajsa blev överlycklig och stod i fönstret och skrek 'schnön SCHNÖHN!' En kvart senare hade den regnat bort och julkänslan den lyser med sin frånvaro. Julgranen tar vi inte in förrens två dar innan julafton. Allt annat är fusk! ;)

    SvaraRadera
  4. Va härligt att ni också fick snö tillslut!

    Mmm det var jättegott, saffranssmaken var ganska tydlig så kanske inte han kommer gilla det då :/

    SvaraRadera
  5. Jos: Vad mysig de låter!

    Fifi: Det låter inte alls dumt med julgodis!!

    Lisa: åh så sött!! Den traditionen hade vi alltid hemma när jag var mindre. Men jag tröttnar alltid på granen och tycker den är ivägen efter jul, så nu plockade jag fram den tidigare - då jag njuter av att ha den framme! :)

    Frida: verkligen! Det låter jättegott!!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!