måndag 26 december 2011

Julafton no. 3

Julafton nummer 3 utspelade sig hos Williams farfar. Detta innebar mer julklappar och julgodis, däremot fick vi annan god mat istället för julbord (man hinner ju tröttna). Galet gott var det!


Tre heldagars julfirande på raken, på tre olika ställen, med olika människor och att sova borta på två olika ställen, två nätter på raken. Det satte sina spår. Vi är alla tre väldigt trötta och det är så skönt att vara hemma, att slappa i vår soffa, att få sova i vår säng. Att vara borta på det här sättet är liksom mer påfrestande när man är tre, när man har en liten man ska se till att är mätt, nöjd och glad hela tiden. Den här bebisen blev väldigt blyg och väldig mammig. Men han har varit så himla duktig och glad hela tiden. Idag märktes det dock att det började bli för mycket för han var så trött och hade så lätt till gråt hela tiden. Det kändes väldig skönt att få lägga honom i vår säng när vi kom hem. Han har sovit som en stock!
Det ska även jag försöka mig på nu..

Åh vi har fått så många fina julklappar den här julen, och för att inte tala om alla fina julklappar William fått! Vi är så tacksamma!

/Maria - iphone

2 kommentarer:

  1. Samma här! Tre jular på tre dagar, dock har vi inte legat över vilket varit himla skönt. Men trött blir man oavsett. Imorgon ska vi hålla oss inne, så nära soffan det bara går och bygga med Kajsas tågräls. Haha
    LÅter som ni haft en kalasfin jul!

    SvaraRadera
  2. Lisa: Ja här har det varit slappt idag, precis vad man behöver nu! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!