fredag 21 januari 2011

Nu händer det grejer!

Det blev helt ändrade planer idag! Vi bestämde oss för att påbörja renoveringen av sovrummet i helgen istället. Så tippen blev det, sedan Rusta för att inhandla tapeter, färg och lite tillbehör, sedan Byggmax för att inhandla golv (hittade golv som skulle utgå = bättre pris!), takfärg och lite andra grejer. Så träningen den fick vi skippa idag. Nu har vi tömt sovrummet och stuvat om lite i det blivande barnrummet, och så har vi tryckt in sängen i datarummet. Så nu får vi sova trångt ett tag! :P Gustav ska nu börja slipa och spackla och måla första varvet i taket, och ta bort listerna. I morgon ska taket målas ett andra varv och spacklet ska slipas på, och så kommer Gustavs mamma hit och hjälper oss med tapetseringen av det två väggarna som ska tapetseras. Jag har aldrig tapetserat förut och Gustav har bara gjort det lite grann så det är bra att ha hjälp av någon som gjort det förr. =)












Det känns väldigt spännande, jag hoppas det blir bra det vi valt nu! =) Lite av en "budget renovering", men Rusta tapeter och billigt golv funkar bra det med! =) Längtar så efter ett mysigt sovrum där vi kan börja förbereda för bebisen.

Jag håller på att tvätta bebiskläder, spjälskyddet och alla de handdukar vi ska ha till skötplatsen sen. Ska blir mysigt att hänga de små underbara kläderna! =)

/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck här!