söndag 3 april 2011

Bebiskläder

Nu på kvällen har vi gått igenom kassarna med babykläder från Gustavs bror och från Gustavs mamma. Hon hade massor av gamla babykläder från när Gustav och hans bröder var små. Vissa saker ser mest lite roliga ut medan andra är urgulliga och riktigt fräna. :) här är tre par "hängselshorts" eller vad man ska kalla dem. Visst är de läckra? Jag gillar de bruna de är ju supermysiga! :D



Ursäkta tråkig färg på bilden men det enda ljuset kom från kökslampan..

Så nu är de sista babykläderna sorterade i olika kassar och redo för tvätt, det får dock vänta lite till eftersom vi har några maskiner av våra kläder (sen vi var utan tvättmaskin) som ska tvättas först. Vi har så lite plats att hänga tvätt att vi bara kan köra en maskin om dagen, dessutom har vi skippat att tvätta några dagar då vi hållit på inne i tvättstugan och dammat runt. Men det går framåt! :)

Bland babykläderna fanns också två par sängkläder som vi ska använda till barnvagnen, ett par med lite blått mönster och ett par med jordgubbar (som jag älskar!!), när de har blivit tvättade är det dags att bädda i vagnen också. :) vi fick också med två tunna gallerfiltar och ett tjusigt lakan. :)

/Maria - iphone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck här!