torsdag 28 april 2011

Torsdag

I morse blev jag väckt av barnmorskan som ringde och gav oss en tid för undersökning på specialistmödravården. När man är i v. 41+3 får ska man göra en undersökning med ultraljud och så, har egentligen ingen koll på vad de ska göra, men vi ska dit i morgon i alla fall. Då får vi nog mer information om eventuell igångsättning och sådant också. Barnmorskan insåg också att hon glömt skriva någon sammanfattning av min graviditet, vi pratade igenom det för längesen men hon glömde nog skriva ihop det (eller spara det). Så det gjorde vi över telefonen nu, hon önskade mig lycka till också. Känns konstigt att jag inte ska fortsätta gå hos henne nu... Samtidigt bra, idag är det som allra mest en vecka kvar till vi får träffa vår bebis! :D

Bebis verkar fortsätta trivas bra i magen och han har inte alls bråttom ut. Mycket bättre att sparka på mamma än att komma ut till stora världen! ;)

Har ingen aning om vad den här dagen har att bjuda på, men jag lär sysselsätta mig med något för annars kommer jag att bli galen! :P

/Maria - iphone

2 kommentarer:

  1. Din mages insida måste ju vara som ett 5-stjärnigt hotell. Superskön säng och bubbelpool på rummet. Eller något i den stilen. :) Hoppas bebis vill titta ut snart så du slipper all väntan!

    SvaraRadera
  2. Haha ja något åt det hållet måste det vara, han trivs alldeles för bra! :P Men nu har han inte så lång tid på sig att påbörja färden utåt frivilligt! ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck här!