måndag 4 april 2011

Vår!

Ja idag har vi haft riktiga vårkänslor, det måste ju vara så att det är vår på riktigt nu och vi har knappt någon snö kvar på gräsmattan! Det som istället börjar kika upp ur backen är dessa sötnosar (som jag förövrigt tvingade Gustav att fota, eftersom jag inte kommer ner på backen :P):


Vi tog en härlig promenad nere vid vattnet, vi mötte massor av folk som var ute och gick och stannade och pratade lite. Kul att lära känna lite folk här i området! Vi kikade även på rådjuren som går på fältet mellan vattnet och husen, det är en som bor där som lägger ut mat till rådjuren så de har hållit till där hela vintern. Nu var de riktigt nära gångvägen och de är så fina. Får se hur våra tulpaner tar det bara. ;) Nu kunde vi även förstå varför de kallar det här området för träsket. Det var jättemycket vatten i de små skogsdungarna så änder simmade runt bland träden. Haha!


När vi kom tillbaka ställde vi fram utemöblerna på framsidan och tog oss en varsin kopp te, Gustavs mumsiga jordgubssmuffins och några kakor i solen. Så härligt! =)


/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck här!