lördag 16 april 2011

Loppis, mässa och garageröjning

Idag har varit en mysig dag. Vi började med att åka till en loppmarknad som har öppet varje lördag men det blev inte mycket fyndat. Kryddpiraten var där så det blev en riktig bamseburk med persilado, min favoritkrydda!! :) Vi tog också en vända på Rusta där jag hittade en kruka som såg ut som en stor tekopp, den blir mysigt att ställa en blomma i på bordet på altanen i sommar!



Sedan åkte vi till Lugnet där det var en stor mässa som mamma var med på tillsammans med Rosenserien. Där fick vi massor av gratissaker och det är alltid lika roligt! :) från babyproffsen fick vi en babybox, inte den med soptunnan i som vi hämtat ut förut utan en annan med lite smått och gott och av mamma fick jag en minitub med rosenseriens kroppskräm att stoppa ner i bb-väskan. :) Klädmärket Lingon&blåbär hade sin monter bredvid Rosenserien och där blev det lite shopping, en superhärlig body till bebis med korta ben och en mössa till. Blir perfekt i sommar! :) Gustav shoppade salami så nu är han också nöjd! ;)









Sen vi kom hem har vi roat oss med att påbörja röjning i garaget och förrådet bakom, så det ser åtminstone lite bättre ut där nu och man kan gå där inne! ;) Vi har massor att åka till tippen med sen också...

/Maria - iphone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck här!